• POZOR- Dôležitý oznam

        • Vzhľadom na výskyt ochorenia COVID 19 u zákonného zástupcu dieťaťa v II.veľkej triedy, žiadame rodičov detí z danej triedy,aby sledovali zdravotný stav svojich detí, ktoré do MŠ môžu nastúpiť od 12.4.2021. Ak by sa u dieťaťa vyskytli zdravotné problémy, treba to oznámiť MŠ a lekárovi dieťaťa.

            Ďakujeme za pochopenie!

        • Zápis do 1. ročníka- posunutie termínu

        • Oznamujeme rodičom, že vzhľadom na neustále sa meniacu situáciu ohľadom uvoľňovania protiepidemiologických opatrení posúvame  zápis detí do 1. ročníka o jeden týždeň, teda na 20. a 21. 4. 2021 (od 14.00- 17.00h v budove školy).

           

          Formulár treba vyplniť elektronicky na webstránke školy (kliknúť dole - na odkaz Elektronická prihláška)  a následne vytlačiť. Údaje treba zadať gramaticky správne aj s diakritikou (dĺžne, mäkčene, aj veľké začiatočné písmená).

          Ak rodič nemá možnosť vyplniť elektronickú prihlášku, príp. si ju vytlačiť, tlačivo v papierovej podobe bude možné prevziať si na dverách školy, alebo v MŠ.

          Na zápis treba priniesť: vytlačenú a oboma rodičmi podpísanú elektronickú prihlášku (prihláška podpísaná oboma zákonnými zástupcami kvôli ustanoveniu o správnom konaní aj v prípade, že nežijú v spoločnej domácnosti), rodný list dieťaťa iba k overeniu údajov.

          V prípade trvania výnimočnej situácie  prebehne zápis iba elektronicky s následným overením  osobných údajov podľa zverejnených pokynov.

          Ak si rodič chce overiť školskú zrelosť svojho dieťaťa, treba si už v tomto čase zahlásiť termín v CPPPaP Piešťany na tel. čísle: 033/7743423 alebo 0911 887 745 .

          Prosíme, aby ste sledovali webstránku školy kvôli aktualizácii oznamov o zápise.

           

        • Prevádzka MŠ od 12.4.2021

        • Oznamujeme rodičom, že od 12.4.2021 budú naďalej  podmienky prevádzky MŠ nezmenené.

           Pripomíname, že ak by prišli do MŠ ďalšie deti, ktoré nechodili tento týždeň, povinnosťou rodiča je nahlásiť dieťa telefonicky do 9.4.2021 do 14,00hod. kvôli strave.

          -Budeme vyžadovať k nahliadnutiu aktuálny výsledok testu nie starší viac ako 7 dní. (aspoň jedného ZZ dieťaťa)

          -Do budovy nesmú vstúpiť osoby bez testovania a osoby v karanténe.

          -Je potrebné, aby mali deti rúška/respirátory (je to na zvážení rodiča) vždy náhradné v skrinke na výmenu.

          -Ak bola rodina v karanténe, je potrebné aj potvrdenie od lekára, že bola ukončená karanténa a dieťa môže ísť do materskej školy.

          -Je nutné, aby ste pribežne sledovali oznamy na stránke.

          Ďakujeme za pochopenie!

           

          Pod textom sú potrebné tlačivá.

          Vyhlasenie_11a_pre_rodica.docx

          Vyhlasenie_zakonneho_zastupcu_8.3(1).docx

           

        • Oznam pre rodičov predškolákov

        • V súvislosti s prijatými zmenami o povinnom predprimárnom vzdelávaní v zákone č.245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a tiež v súlade s vyhláškou MŠ SR č.306/2008 Z.z. o materskej škole v znení vyhlášky MŠ SR č. 308/2009  Z.z:

           

          -Predprimárne vzdelávanie je povinné pre všetky deti, ktoré dovŕšia vek 5 rokov do 31.8. 2021. Rodič má zákonnú povinnosť prihlásiť dieťa na povinné predprimárne vzdelávanie.

          -Povinné predprimárne vzdelávanie v materskej škole trvá jeden školský rok, dieťa ho bude plniť formou pravidelného dochádzania do spádovej MŠ v pracovných dňoch v rozsahu najmenej 4 hodiny denne.

          -Povinné predprimárne vzdelávanie plní dieťa v materskej škole kde má trvalý pobyt (teda v spádovej materskej škole), ak zákonný zástupca alebo zástupca zariadenia pre dieťa nevyberie inú materskú školu. Dieťa môže plniť povinné predprimárne vzdelávanie aj v inej ako spádovej materskej škole, ak ho riaditeľ tejto materskej školy prijme na predprimárne vzdelávanie.

          -Ruší sa odklad školskej dochádzky. Ak dieťa po dovŕšení šiesteho roka veku nedosiahlo školskú spôsobilosť, riaditeľ materskej školy rozhodne o pokračovaní plnenia povinného predprimárneho vzdelávania v materskej škole na základe písomného súhlasu príslušného zariadenia výchovného poradenstva a prevencie, písomného súhlasu všeobecného lekára pre deti a dorast a s informovaným súhlasom zákonného zástupcu alebo zástupcu zariadenia.

          -Ak dieťa nedosiahne školskú zrelosť ani po pokračovaní plnenia povinného predprimárneho vzdelávania v MŠ (7. ročné dieťa), začína plniť povinnú školskú dochádzku v ZŠ.

          -Rodičia detí, ktoré navštevujú materskú školu pred začiatkom plnenia povinného predprimárne vzdelávania nemusia dávať novú žiadosť o prijatie.

          -Ak ide o dieťa s so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami, k žiadosti treba pripojiť aj vyjadrenie príslušného CPPPaP a všeobecného detského lekára pre deti a dorast.

          -Povinné predprimárne vzdelávanie sa nezarátava do povinnej školskej dochádzky.

          -Dieťaťu so zdravotným znevýhodnením, ktoré je oslobodené od povinnosti dochádzať do materskej školy a jeho zdravotný stav mu neumožňuje vzdelávať sa, sa na základe písomného súhlasu všeobecného lekára pre deti a dorast a písomného súhlasu zariadenia výchovného poradenstva a prevencie neposkytuje vzdelávanie do pominutia dôvodov, pre ktoré došlo k oslobodeniu od povinnosti dochádzať do materskej školy.

          -O povolenie individuálneho vzdelávania dieťaťa môže zákonný zástupca dieťaťa alebo zástupca zariadenia písomne požiadať riaditeľa materskej školy, do ktorej bolo dieťa prijaté na povinné predprimárne vzdelávanie.

           

        • Zápis do 1. ročníka

        • Oznamujeme rodičom, že zápis detí do 1. ročníka sa uskutoční 13. a 14. 4. 2021 od 14.00- 17.00h v budove školy (ak to epidemiologická situácia dovolí).

          Formulár treba vyplniť elektronicky na webstránke školy (kliknúť dole - na odkaz Elektronická prihláška)  a následne vytlačiť. Žiadame, aby bola prihláška podpísaná oboma zákonnými zástupcami kvôli ustanoveniu o správnom konaní (aj v prípade, že nežijú v spoločnej domácnosti). Údaje treba zadať gramaticky správne aj s diakritikou (dĺžne, mäkčene, aj veľké začiatočné písmená).

          Ak rodič nemá možnosť vyplniť elektronickú prihlášku, príp. si ju vytlačiť, tlačivo v papierovej podobe bude možné prevziať si na dverách školy.

          Na zápis treba priniesť: vytlačenú a oboma rodičmi podpísanú elektronickú prihláškurodný list dieťaťa k overeniu údajov.

          V prípade trvania výnimočnej situácie  prebehne zápis iba elektronicky s následným overením  osobných údajov podľa zverejnených pokynov.

          Ak si rodič chce overiť školskú zrelosť svojho dieťaťa, treba si už v tomto čase zahlásiť termín v CPPPaP Piešťany na tel. čísle: 033/7743423 alebo 0911 887 745 .

          Prosíme, aby ste sledovali webstránku školy kvôli aktualizácii oznamov o zápise.

           

          Elektronická  prihláška je na stránke školy: zschtelnica.edupage.org

          A tiež na dverách MŠ.

        • Prevádzka MŠ od 29.3.2021

        • Od pondelka 29. 3. 2021 bude naďalej otvorená  materská škola pre všetky deti. Platia tie isté podmienky ako doteraz. Počas veľkonočných prázdnin t.j.1.4.2021 (štvrtok) a 6.4.2021 (utorok) BUDE materská škola v prevádzke  pre prihlásené deti v jednej spojenej triede.

           

          Prajeme Vám  príjemné a pokojné prežitie veľkonočných sviatkov!

           

          Prosíme, aby ste sledovali a čítali s porozumením všetky oznamy školy, ktoré môžu byť aktualizované!

           

          cestne_vyhlasenie_od_8.3.2021.pdf

          Vyhlasenie_zakonneho_zastupcu_8.3.docx

            

           

        • OZNAM - 2% z dane

        • Vážení rodičia a priatelia školy,pomôžte nám skvalitniť výchovno-vzdelávací proces v škôlke darovaním 2% (3%) z dane! Viac sa dočítate na našej stránke v sekcii O škôlke- Administratíva – 2%.

          Vopred ďakujeme!

        • Prevádzka MŠ od 22.3.2021

        • Na základe rozhodnutia zriaďovateľa bude od pondelka 22. 3. 2021 otvorená  materská škola pre všetky deti.

          Podmienkou je splnenie nasledovných kritérií:

          a) dieťa musí byť zdravé a nesmie prejavovať známky ochorenia dýchacích ciest

          b) aspoň jeden zákonný zástupca (odporúčame, aby sa dali otestovať obaja rodičia) musí mať negatívny antigénový alebo PCR test a členovia domácnosti nesmú byť v karanténe, platnosť testu je 7 dní. Ak nepríde s dieťaťom rodič, ale napr. súrodenec, starý otec....musí sa preukázať negatívnym výsledkom testu jedného z rodičov, pretože aspoň jeden z rodičov v súlade s vyhlásením ministra školstva, musí byť otestovaný!

          c) zákonný zástupca predloží k nahliadnutiu potvrdenie o negatívnom testovaní

          d) odovzdá v MŠ  Čestné vyhlásenie, ak bolo dieťa neprítomné v MŠ,  aj Vyhlásenie o bezinfekčnosti zákonného zástupcu (obe tlačivá pod textom),

          e) zákonný zástupca pri akomkoľvek podozrení na COVID-19 okamžite upovedomí školu a dieťa ponechá preventívne v domácej izolácií tiež upovedomí lekára dieťaťa,

          f) dieťa musí mať počas prítomnosti v MŠ prekryté horné dýchacie cesty rúškom

           

          Bez uvedených tlačív a potvrdení k nahliadnutiu nepreberieme dieťa do MŠ.

           

          Prosíme, aby ste sledovali a čítali s porozumením všetky oznamy školy, ktoré môžu byť aktualizované!

          cestne_vyhlasenie_od_8.3.2021.pdf

          Vyhlasenie_zakonneho_zastupcu_8.3.docx

            

          Dôležité!

          Do MŠ pri nástupe dieťaťa je nevyhnutné priniesť v prípade, že:

          1.dieťa bolo choré, potvrdenie od lekára o chorobe

          2. ak rodič/ZZ dieťaťa  bol chorý na COVID 19,vydá lekár dieťaťa potvrdenie o karanténne. Alebo ošetrujúci lekár rodiča. Ak toto potvrdenie lekár nevydá, rodič  napíše čestné vyhlásenie o karanténe dieťaťa.

          Tieto potvrdenia sa prikladajú k tlačivu: Ospravedlnenie o dôvode  neprítomnosti dieťaťa (nájdete ho na stránke MŠ, v sekcii O škôlke  - Tlačivá)

           

           

        • POZOR! OZNAM K ZÁPISU DO ZŠ

        • Milí rodičia, zákonní zástupcovia!
          V súčasnej mimoriadnej situácii, ktorá vznikla z dôvodu pandémie koronavírusu Vás informujeme o možných zmenách ohľadom zápisu detí do 1. ročníka ZŠ a posúdenia školskej spôsobilosti.

          Zápis na plnenie povinnej školskej dochádzky v základnej škole pre školský rok 2021/2022 sa bude konať od 1. 4. 2021 do 30.4. 2021.

          Ak bude v čase konania zápisov pretrvávať mimoriadna situácia, núdzový stav alebo výnimočný stav vyhlásený v súvislosti s ochorením COVID-19, zápisy sa budú organizovať bez osobnej prítomnosti detí. Odporúča sa komunikácia školy so zákonnými zástupcami elektronickou formou.

          Pripomíname, že podľa zákona č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní, §19 každé dieťa, ktoré dovŕši do 31.8. daného kalendárneho roka fyzický vek 6 rokov, musí byť zapísané do 1. ročníka ZŠ.

          Ak má rodič pochybnosti o školskej spôsobilosti svojho dieťaťa, môže dieťa absolvovať v našom Centre psychologické vyšetrenie školskej spôsobilosti. Na toto vyšetrenie môže rodič objednať svoje dieťa telefonicky na tel.č. 0911 887 745 alebo na našej mailovej adrese cpppappiestany@gmail.com .

          V predmete mailu prosím uveďte:  Vyšetrenie školskej spôsobilosti

          V maile je postačujúce uviesť telefónny kontakt na zákonného zástupcu za účelom rýchlej a efektívnej komunikácie.  

          Po zmene našej formy práce z dištančnej na prezenčnú Vás budeme telefonicky kontaktovať.

           

        • Prevádzka MŠ od 15.3.2021

        • Na základe rozhodnutia zriaďovateľa bude od pondelka 15. 3. 2021 otvorená  materská škola pre všetky deti.

          Podmienkou je splnenie nasledovných kritérií:

          a) dieťa musí byť zdravé a nesmie prejavovať známky ochorenia dýchacích ciest

          b) aspoň jeden zákonný zástupca (odporúčame, aby sa dali otestovať obaja rodičia) musí mať negatívny antigénový alebo PCR test a členovia domácnosti nesmú byť v karanténe, platnosť testu je 7 dní. Ak nepríde s dieťaťom rodič, ale napr. súrodenec, starý otec....musí sa preukázať negatívnym výsledkom testu jedného z rodičov, pretože aspoň jeden z rodičov v súlade s vyhlásením ministra školstva, musí byť otestovaný!

          c) zákonný zástupca predloží k nahliadnutiu potvrdenie o negatívnom testovaní

          d) predloží Čestné vyhlásenie a Vyhlásenie o bezinfekčnosti zákonného zástupcu (obe tlačivá pod textom) odovzdáte v MŠ

          e) zákonný zástupca pri akomkoľvek podozrení na COVID-19 okamžite upovedomí školu a dieťa ponechá preventívne v domácej izolácií.

          f) dieťa musí mať počas prítomnosti v MŠ prekryté horné dýchacie cesty rúškom

           

          Bez uvedených tlačív a potvrdení k nahliadnutiu nepreberieme dieťa do MŠ.

           

          Prosíme, aby ste sledovali a čítali s porozumením všetky oznamy školy, ktoré môžu byť aktualizované!

          cestne_vyhlasenie_od_8.3.2021.pdf

          Vyhlasenie_zakonneho_zastupcu_8.3.docx

           

          Zároveň žiadame  rodičov, ktorí ešte  nevyplnili tlačivo Oznámenie o dôvode neprítomnosti dieťaťa v MŠ (pod textom), aby tak urobili do pondelka 15.3.2021 a  priniesli do MŠ alebo poslali do emailu:zsmschtelnicaep@gmail.com

          Oznamenie_o_nepritomnosti.docx

           

          Dôležité!

          Do MŠ pri nástupe dieťaťa je nevyhnutné priniesť v prípade, že:

          1.dieťa bolo choré, potvrdenie od lekára o chorobe

          2. ak rodič/ZZ dieťaťa  bol chorý na COVID 19,vydá lekár dieťaťa potvrdenie o karanténne. Alebo ošetrujúci lekár rodiča. Ak toto potvrdenie lekár nevydá, rodič  napíše čestné vyhlásenie o karanténe dieťaťa.

          Tieto potvrdenia sa prikladajú k tlačivu: Ospravedlnenie o dôvode  neprítomnosti dieťaťa

           

        • Otvorenie materskej školy od 8.3.2021

        • Na základe rozhodnutia zriaďovateľa bude od pondelka 8. 3. 2021 otvorená  materská škola pre všetky deti.

          Podmienkou je splnenie nasledovných kritérií:

          a) dieťa musí byť zdravé a nesmie prejavovať známky ochorenia dýchacích ciest

          b) aspoň jeden zákonný zástupca (odporúčame, aby sa dali otestovať obaja rodičia) musí mať negatívny antigénový alebo PCR test a členovia domácnosti nesmú byť v karanténe, platnosť testu je 7 dní. Ak nepríde s dieťaťom rodič, ale napr. súrodenec, starý otec....musí sa preukázať negatívnym výsledkom testu jedného z rodičov, pretože aspoň jeden z rodičov v súlade s vyhlásením ministra školstva, musí byť otestovaný!

          c) zákonný zástupca predloží k nahliadnutiu potvrdenie o negatívnom testovaní

          d) predloží Čestné vyhlásenie a Vyhlásenie o bezinfekčnosti zákonného zástupcu (obe tlačivá pod textom) odovzdáte v MŠ

          e) zákonný zástupca pri akomkoľvek podozrení na COVID-19 okamžite upovedomí školu a dieťa ponechá preventívne v domácej izolácií.

          f) dieťa musí mať počas prítomnosti v MŠ prekryté horné dýchacie cesty rúškom

           

          Bez uvedených tlačív a potvrdení k nahliadnutiu nepreberieme dieťa do MŠ.

           

          Prosíme, aby ste sledovali a čítali s porozumením všetky oznamy školy, ktoré môžu byť aktualizované!

          cestne_vyhlasenie_od_8.3.2021.pdf

          Vyhlasenie_zakonneho_zastupcu_8.3.docx

           

          Zároveň žiadame  všetkých rodičov, aby vyplnili tlačivo Oznámenie o dôvode neprítomnosti dieťaťa v MŠ (pod textom) a priniesli do MŠ alebo poslali do emailu:zsmschtelnicaep@gmail.com

          Oznamenie_o_nepritomnosti.docx

          Dôležité!

          Do MŠ pri nástupe dieťaťa je nevyhnutné priniesť v prípade, že:

          1.dieťa bolo choré, potvrdenie od lekára o chorobe

          2. ak rodič/ZZ dieťaťa  bol chorý na COVID 19,vydá lekár dieťaťa potvrdenie o karanténne. Alebo ošetrujúci lekár rodiča. Ak toto potvrdenie lekár nevydá, rodič  napíše čestné vyhlásenie o karanténe dieťaťa.

          Tieto potvrdenia sa prikladajú k tlačivu: Ospravedlnenie o dôvode  neprítomnosti dieťaťa

           

           

           

        • PREDBEŽNÝ OZNAM K ZÁPISU PRVÁKOV

        • Oznamujeme rodičom predškolákov, že základná škola zatiaľ nedostala bližšie pokyny k priebehu zápisu do 1. ročníka na šk. rok 2021/2022. Zápis zvyčajne prebieha v našej škole v prvej polovici apríla. Ak bude situácia priaznivá a bude škola otvorená, termín riadneho zápisu upresníme. V opačnom prípade, tak ako to bolo aj minulý rok, bude spustené elektronické prihlasovanie na stránke školy a následné overovanie dokladov. Prosíme teda rodičov budúcich prvákov sledovať webovú stránku základnej školy https://zschtelnica.edupage.org/ v polovici marca.

          Na stránke škôlky v sekcii Knižnica nájdete článok k zápisu prvákov a hry a PL pre predškolákov.

          BUDÚCI PRVÁK BY MAL VEDIEŤ:

          • samostatne sa obliecť a obuť,

          • pozapínať gombíky a zaviazať šnúrky,

          • samostatne sa najesť a obslúžiť na WC,

          • správne vyslovovať všetky hlásky,

          • vyjadrovať sa plynule aj v zložitejších vetách,

          • kresliť tak, že línie sú pevné a neroztrasené,

          • nakresliť postavu so všetkými základnými znakmi,

          • vystrihnúť jednoduchý tvar podľa predkreslenej čiary,

          • poznať základné farby• spočítať predmety do "šesť",

          • rozprávať obsah krátkej rozprávky a rozumieť jej obsahu,

          • naučiť sa naspamäť detskú pesničku alebo básničku,

          • vysloviť krátke slovo samostatne po hláskach,

          • orientovať sa v priestore, vie kde je "vpredu", "vzadu", "hore", "dole", "vpravo", "vľavo".

          AKO BY SA BUDÚCI PRVÁK MAL SPRÁVAŤ:

          • vydrží pri hre alebo inej činnosti 15-20 minút,

          • začatú prácu alebo hru dokončí, nezačína neustále niečo nové, neodbieha,

          • na nové prostredie a osoby si zvyká bez väčších problémov (neplače, neskrýva sa za rodičov, neuteká),

          • väčšinou sa hráva spoločne s deťmi, nestráni sa ich spoločnosti, nie je medzi deťmi bojazlivý a plačlivý,

          • nie je agresívny, spory s deťmi dokáže riešiť väčšinou bez bitky, hádky, vzdorovitosti,

          • v jeho správaní by sa nemali prejavovať zlozvyky, ako napríklad: cmúľanie prstov, ohrýzanie nechtov, časté pokašliavanie, žmurkanie,

          • nezajakáva sa pri reči,

          • nepomočuje sa.

        • Prevádzka MŠ od 01.03.2021

        • Od pondelka 01.03.2021, na základe vyjadrenia zriaďovateľa, bude prevádzka MŠ len  pre deti, ktorých rodičia pracujú v kritickej infraštruktúre a deti zákonných zástupcov, ktorým vyplýva z povahy ich práce, že ju nemôžu vykonávať z domu (homeoffice) a musia dochádzať do zamestnania v štandardnom mieste výkonu práce. Rátame s deťmi, ktoré rodičia nahlásili na dochádzku od 22.2.2021. Ak nastala zmena, dieťa nenastúpi alebo naopak vtedy neprihlásené dieťa nastúpi a spĺňate uvedené podmienky, dajte túto skutočnosť vedieť na tel.číslo 0901 702 305.


          Od pondelka budú potrebné podmienky:

            • Pretestovanie PCR testom alebo antigénovým testom zákonného zástupcu dieťaťa, ktorý s ním žije v jednej domácnosti. Test je platný 7 dní
            • Preukázanie sa aktuálnym negatívnym výsledkom testu alebo platnej výnimke napr. prekonanie ochorenia...(len k nahliadnutiu),
            • Aktuálnepotvrdenie od zamestnávateľa  za oboch rodičov/ZZ dieťaťa  (vystaví zamestnávateľ), (len k nahliadnutiu za oboch rodičov),
            • Čestné prehlásenie o práci(oboch rodičov na jednom tlačive, odovzdáte v MŠ)
            • Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti,( odovzdáte v MŠ,obe tlačivá pod textom).


          Bez týchto tlačív a potvrdení nepreberieme dieťa do MŠ! Žiadame vás, aby ste dodržiavali všetky podmienky!

          Ďakujeme za pochopenie!

          cestne_vyhlasenie(1)(1).docx

          CESTNE_PREHLaSENIE_o_praci_(1)(1)(1).docx

        • MŠ zatvorená od 22.2.2021

        • Vážení rodičia!

          Z dôvodu karanténnych opatrení zostane materská škola zatvorená aj pre deti rodičov kritickej infraštruktúry aj nasledujúci pracovný týždeň, t.j. od 22.2.2021

           

          Ďakujeme za pochopenie!

        • OZNAM- prevádzka MŠ od 22.2.2021

        • Od pondelka 22.2.2021 na základe vyjadrenia zriaďovateľa bude prevádzka MŠ len  pre deti, ktorých rodičia pracujú v kritickej infraštruktúre a deti zákonných zástupcov, ktorým vyplýva z povahy ich práce, že ju nemôžu vykonávať z domu (home office) a musia dochádzať do zamestnania v štandardnom mieste výkonu práce.

          Od pondelka budú potrebné podmienky:

          • Pretestovanie PCR testom alebo antigénovým testom zákonného zástupcu dieťaťa, ktorý s ním žije v jednej domácnosti. Test je platný 7 dní
          • Preukázanie sa aktuálnym negatívnym výsledkom testu alebo platnej výnimke napr. prekonanie ochorenia...(len k nahliadnutiu),
          • Aktuálnepotvrdenie od zamestnávateľa  za oboch rodičov/ZZ dieťaťa  (vystaví zamestnávateľ), (len k nahliadnutiu za oboch rodičov),
          • Čestné prehlásenie o práci(oboch rodičov na jednom tlačive, odovzdáte v MŠ)
          • Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti,( odovzdáte v MŠ,obe tlačivá pod textom).

          Bez týchto tlačív a potvrdení nepreberieme dieťa do MŠ! Žiadame vás, aby ste dodržiavali všetky podmienky!

          Ďakujeme za pochopenie!

          CESTNE_PREHLaSENIE_o_praci_(1)(1).docx

          cestne_vyhlasenie(1).docx

        • Prerušenie prevádzky MŠ od 15.2.2021

        • Oznamujeme, že na základe informácii ministerstva zdravotníctva a na základe zaradenia okresu Piešťany v COVID AUTOMATE do čiernej fázy bude od pondelka 15. 2. 2021 v materskej škole prerušená prevádzka. O zmenách, ako aj o prípadnom otvorení materskej školy Vás budeme informovať, preto naďalej sledujte našu stránku. Ďakujeme za pochopenie!