• Milí rodičia,

        •  

          keďže škôlka zostáva naďalej zatvorená z rozhodnutia nášho ministra (bližšie viď: OZNAM-ROZHODNUTIE), postupne budeme ponúkať  aktivity k jednotlivým týždňovým témam, ktoré by sme reálne v MŠ s deťmi prebrali. Nájdete ich v sekcii Knižnica, pod názvom Hry. Námety na hry a činnosti sú rôzneho charakteru, úrovne, dajú sa však prispôsobiť pre deti vzhľadom na vek  a tiež v zmenených podmienkach u vás doma. Ak budete mať chuť a čas, deti môžete takto vzdelávať a rozvíjať. K jednotlivým témam deti môžu vždy kresliť či maľovať rôzne obrázky, ktoré neskôr v našej MŠ využijeme na vytvorenie celoplošnej výstavky alebo si z nich na triede urobíme spoločné obrázkové knihy.

               Všetci sme sa ocitli v sťažených podmienkach a musíme sa im prispôsobiť. Veríme však, že to spolu zvládneme.

          Vám i Vašim deťom želáme pevné zdravie a veľa príjemných spoločných chvíľ.

                      Vaša škôlka!

        • Rozhodnutie

        • Minister školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky mimoriadne prerušuje prevádzku školských zariadení od 30. marca 2020 do odvolania.

          Branislav Gröhling

          Bratislava 26. marca 2020

          POZNÁMKA: termín podávania žiadosti na prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie na školský rok 2020/2021 do materskej školy Chtelnica zatiaľ zostáva nezmenený, a to v dňoch  5. a 6. 5. 2020. Spôsob podávania žiadosti a bližšie informácie ešte poskytneme na stránke  MŠ  a aj vyhlásením do miestneho rozhlasu.

        • Milí rodičia, milé deti,

        • postihla nás všetkých nepredvídateľná situácia, museli a ďalej musíme sa jej prispôsobiť.... Napriek tomu veríme, že ten voľný čas využijete aj na príjemné chvíle venované svojim deťom v spoločných hrách, čítaní rozprávok, rozprávaní sa, či spievaní, kreslení, pečení...alebo iných činnostiach. Na inšpiráciu sme pre deti pripravili niekoľko básní a textov piesní, ktoré budeme postupne na stránku nahrávať. Sú o vítaní jari, kvietkoch, Veľkej noci, či o mamičke. Básne na Deň matiek môžete postupne svoje deti učiť k spoločnému programu.

             Želáme hlavne pevné zdravie, veľa trpezlivosti, tvorivosti Vám i celým Vašim rodinám. Taktiež veríme, že sa čoskoro opäť spolu stretneme v našej školičke.

           

        • OZNAM O PRERUŠENÍ MŠ!

        • Na základe pokynov obce Chtelnica ako zriaďovateľa ZŠ s MŠ oznamujeme rodičom, že od 11.3. (streda) - 13.3.2020 (piatok) bude prevádzka MŠ z mimoriadnych dôvodov prerušená! Zároveň žiadame rodičov, aby si v priebehu utorka t.j. 10.3.2020 prišli do MŠ pre všetky veci svojich detí (úbory, uteráky, kefky, posteľné prádlo, pyžamá a oblečenie zo skriniek) z dôvodu dezinfekcie. Naďalej sledujte oznamy MŠ a vyhlásenia miestneho rozhlasu. Za pochopenie ďakujeme!

        • HURÁ KARNEVAL!!!

        • KDE: v ZŠ – jedáleň

          KEDY: 13.2.2020

          HODINA: 14,30 Hod.

          CENA VSTUPNÉHO: Dospelí: 2 eurá

                                               Deti bez masiek: 1 euro

                                               Masky: Zdarma

                                             Tombola: 4ks za 1 euro

          Čaká na Vás bohatá tombola a skvelý zábavný program.

          O občerstvenie je postarané. Môžete si zakúpiť v bufete , všetko čo vám hrdlo ráči.

                           Srdečne ste všetci vítaní.         

          Vážení rodičia ,touto cestou Vás žiadame ,aby ste si v deň karnevalu prišli pre deti do 13,00 hod, nakoľko sa všetci zamestnanci MŠ zapoja do organizovania Karnevalu.

          Za pochopenie ĎAKUJEME.

        • TOMBOLA

        • Vzhľadom na skutočnosť, že sa blíži  škôlkarský karneval (v predpokladanom termíne 13.2. 2020 v jedálni ZŠ), touto cestou prosíme rodičov, aby príspevky do tomboly priebežne nosili do MŠ do 12.2.2020. Môžu byť : hračky, výt. pomôcky, športové potreby, detské knihy a pod.

             Za spoluprácu ďakujeme.

        • OZNAM-II.zasadnutie RZ

        • Pozývame všetkých rodičov na II. zasadnutie RZ pri MŠ Chtelnica, ktoré sa uskutoční dňa 04.02.2020 v jedálni MŠ so začiatkom o 16.15 hod. Pred ním o  o 15.30 hod. bude prednáška O školskej zrelosti /určená nielen pre rodičov predškolákov/. Prednášať bude Mgr.Bugárová Jana(špeciálny pedagóg) a p.Mgr. Patrícia Danková (špeciálny pedagóg) Centra pedagogicko psychologického poradenstva a prevencie A.Trajana- Piešťany.

          Na RZ  bude prítomný aj p.riaditeľ  ZŠ s MŠ Nám.1.mája 3, Chtelnica  p. PaedDr. Andrej Hipík.

          Program zasadnutia RZ:

          1. Otvorenie, kontrola  uznesení
          2. Vyhodnotenie spolupráce s rodinou, akcií a práce MŠ za I.polrok šk.roka 2019/2020
          3. Čerpanie fondu ZRPŠ za I.polrok šk.roka 2019/2020
          4. Rôzne/o pripravovaných akciách, zápis detí do ZŠ a MŠ, fotenie detí, 2% daní, prihlasovanie na prázdniny a iné/
          5. Diskusia
          6. Uznesenie
          7. Záver

          O 15.30 h. odborná prednáška „Školská zrelosť“

                        Tešíme sa na Vašu účasť!!!

        • Oznámenie o prerušení prevádzky materskej školy

        • Riaditeľ  Základnej školy s materskou školou Chtelnica týmto oznamuje, že od 30.01.2020 do 03.02.2020 bude prerušená prevádzka materskej školy. Nástup detí do materskej školy je možný od 04.02.2020 (utorok). Dôvodom prerušenia je vysoká miera chorobnosti, ktorá pretrváva aj po období obmedzenej prevádzky.

        • Vianočné prázdniny

        • Vážení rodičia, oznamujeme Vám, že počas Vianočných prázdnin v dňoch 23.12.2019-03.01.2020 (t.j. 6 pracovných dní) bude PREVÁDZKA MŠ PRERUŠENÁ.

          Nástup po prázdninách bude dňa 07.01.2020 (t.j. utorok) v riadnych prevádzkových hodinách.

        • Školné december 2019

        • Oznamujeme rodičom detí, ktoré nie sú predškoláci, že sa vyberá školné na obdobie december 2019, a to alikvotná časť-11€ (vzhľadom na krátenie mesiaca pre Vianočné prázdniny) na dieťa v čase od 27.11.2019 do 05.12.2019. Prosíme dodržať termín platby vzhľadom na koniec kalendárneho roka.

          Ďakujeme za pochopenie!

        • Jesenné prázdniny

        • Oznamujeme rodičom, že na základe dostatočného počtu prihlásených detí na jesenné prázdniny v dňoch 30.10.-31.10.2019, prevádzka MŠ BUDE.

          Doporučujeme však sledovať oznam v utorok 29.10.2019 na nástenke a stránke MŠ, pretože v prípade, ak by počet detí  prihlásených na prázdniny klesol pod 15, prevádzka MŠ v týchto dňoch NEBUDE.

        • Jesenné prázdniny

        • Milí rodičia, ako vyplýva zo Školského poriadku, zisťujeme záujem o jesenné prázdniny v dňoch 30.10.2019-31.10.2019 (t.j.2 pracovné dni) z ekonomických dôvodov. Napíšte, prosím, k menu svojho dieťaťa ÁNO (prihlasujem) alebo NIE (neprihlasujem) a podpíšte sa, a to  do 18.10.2019. Nástup po prázdninách je 4.11.2019 (pondelok). Ďakujeme za pochopenie!!!                                   

          Poznámka: Zoznamy sú na triedach. Ak je dieťa dlhodobo choré, nechodí do MŠ, prosím, oznámte Vaše rozhodnutie do 18.10.2019 telefonicky.